Verloren….

Als ik zo naar buiten kijk, prachtig uitzicht, sneeuw en zon, dan doet mij dat denken aan de wintersport. En in ene realiseer ik mij dat ik mijn passie voor de wintersport kwijt ben. Ik moet er niet meer aan denken dat gedoe met sneeuw, koud, handschoenen, ski’s, stokken, bril, helm, en dat allemaal vasthouden of aantrekken, nat, moe voordat je vertrekt, niets vergeten??. Oh, en dan heb ik het nog niet eens over het vallen en opstaan. Ik wordt al helemaal geïrriteerd als ik er aan denk.

Ik heb ‘m verloren…. Mijn passie voor wintersport….

Zo kan het ook gebeuren dat jouw persoonlijke waarden, interesses, focus en ideeën in eens niet meer passen. Die veranderen en daar is niks mis mee.
Wat vroeger bij jou paste, dat past misschien niet meer, het werkt niet meer, je wil anders, je wil meer (of minder). Je raakt er eigenlijk zelfs een beetje geïrriteerd van.
Het meest vervelende is dat de mensen in jouw naaste omgeving die jou al jaaaaaren kennen, jou zo zien, zij weten niet beter. Jij bent zo, jij denkt op die manier. Maar neeeeee, jij wilt veranderen, je bent veranderd, je wil andere dingen. Misschien door nieuwe kennis of door andere inzichten, misschien nieuwe vrienden of nieuwe werkrelaties…
Het maakt niet uit waardoor. Jouw oude Personal Branding past niet meer. Tijd voor een nieuwe focus, nieuwe visie.

Waar sta je voor?

Dus aan de slag! Waar sta je nu voor? Wat is belangrijk voor jou. Welke functie ambieer je? Wat wil je bereiken? Hoe ga je dat doen? Is je product of dienst nog up to date? Is je doelgroep nog hetzelfde? Waar liggen kansen? Wat wil je nog ontwikkelen? Wat wil je loslaten?
Maak een nieuw profiel van jezelf. Wat wil je anders? En begin in je naaste omgeving met het invoeren van jouw nieuwe Personal Brand. Laat ze kennis maken en wennen aan jouw nieuwe ik, jouw nieuwe visie, nieuwe focus.
En dan verder, je website, je CV. Je vertelt aan iedereen die het horen wil over jouw nieuwe idee, jouw nieuwe passie. Je hebt helemaal niets verloren in tegendeel……

…. Jouw nieuwe Personal Brand, zo mooi en sprankelend. Als wit, knisperend net gevallen sneeuw!