Trittico Pitch Power

 

Pitchen: Meer dan alleen een ingestudeerd verhaaltje!

Wie aan een pitch denkt, denkt vaak aan een ingestudeerd verhaaltje om een potentiële klant te overtuigen van jouw kwaliteiten en meerwaarde. Maar aan een goede pitch gaat heel wat vooraf. Om een sterk verhaal te vertellen moet je eerst onderzoeken wie jij bent, wat jouw unieke kwaliteiten zijn en welke meerwaarde jij de doelgroep te bieden hebt.

En er is meer. Jouw doelgroep neemt veel meer waar dan alleen het verhaal dat je vertelt. Jouw persoonlijke waarden en normen, karaktereigenschappen. Je visie, missie, vaardigheden, kwaliteiten, ervaringen en inzichten. Alle non-verbale aspecten: lichaamstaal, gezichtsuitdrukking. Maar ook intonatie. Door goed te weten wat je over wilt brengen en hoe je met deze factoren omgaat, kun je jouw pitch power geven. Je verhaal met kracht vertellen.

Weten hoe je dat aanpakt? In het seminar ‘Pitch Perfect’ ga je aan de slag om jouw verhaal en kwaliteiten met kracht en overtuiging te pitchen aan je doelgroep.

De ‘Pitch Perfect’ seminar bestaat uit drie sessies die aansluitend maar ook afzonderlijk te volgen zijn. De eerste seminar ‘van verkenning tot ontdekking’ vindt plaats op 17 april om 14.00 uur.

In deel twee ga je aan de slag met het overbrengen van je boodschap. Houding, intonatie, mimiek. In het laatste deel van de training leer je hoe je stralend kunt falen. Oké zijn met jezelf tijdens het pitchen of presenteren.

Wil je meer weten over de seminars of je meteen aanmelden? Mail naar info@trittico.nl.

Seminar 2: ‘Onder het oppervlakte’  22 mei  14.00 – 16.30 uur
Seminar 3: ‘De diepte’  12 juni  van 14.00 – 16.30 uur

Locatie:

AREA071
Sisalbaan 5a
2352 AZ Leiderdorp

(foto: Mandy Groenewegen)

[events-calendar-large]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply