We zijn een klankbord, een sparringpartner die met je meedenkt

Als professional heb je een klankbord en een sparringpartner nodig. Iemand ie met je meedenkt. Het is onze passie om als persoonlijke adviseurs Professionals te begeleiden bij het profileren van zichzelf. Het zichtbaar maken van hun onderscheidend vermogen en hoe ze zichzelf kunnen inzetten om hun product of dienst beter te verkopen.

We hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot professioneel Personal Branding Experts voor ondernemers, executives en managers.

Als Personal Branding Experts geven we regelmatig seminars en workshops onder andere bij Kamer van Koophandel, multinationals en diverse Loopbaanconsultancy bedrijven. Verder geven wij presentaties en trainingen over alle facetten van Personal Branding.

 

[one_half]

Activiteiten

  • Trittico: Advies bureau op het gebied van Personal Branding en Presentatie.
  • Digne Consult: Training en Coaching. Proficiency trainingen, manage jezelf en manage de ander. Efficiënt werken, timemanagement, workflow management, efficiënt en effectief (samen) werken en communicatie).

[/one_half]

[one_half_last]

Nevenactiviteiten

  • Integratieve Psychotherapie / Relatietherapie
  • Zangles en stemcoaching
  • Koorcoaching en koordirectie

[/one_half_last]

Wendy Vos – Trainer/Coach

Als beginnend ondernemer heb ik jaren op twee benen gehinkt, ik was muzikant, zangeres en koordirigent, maar ook coach, therapeut en relatietherapeut. Twee verschillende rollen, verschillende expertisen. Maar steeds ik!

Op een gegeven moment werd ik regelmatig gevraagd voor presentatietrainingen en daardoor viel voor mij het kwartje: Personal Branding!
Hierin komen expertises uit beide disciplines samen. Houding, stemgebruik, en performance uit de zang en de profilering en presentatie van jou als persoon uit de coaching en therapie.

Als Musicus, Trainer, Koordirigent, Coach en Integratief Therapeut heb een unieke combinatie van disciplines gecreëerd, die samen komen in Personal Branding, en ben ik in staat om een directe vertaling te maken naar zowel de individuele als zakelijke markt.

 

Sandra (PR manager) over Wendy:

” Op een elegante, spontane en energieke wijze weet Wendy je inzicht te geven in invloed. Presenteren is een optelsom van onder andere houding, stemgebruik en non verbale communicatie. Op deze onderdelen laat Wendy je bewust worden van je natuurlijke kwaliteiten, en deze op een effectieve, intuïtieve en ongedwongen manier in te zetten. Bovendien biedt zij tools om dit authentieke gedrag in te zetten in contact met de ander, en zo invloed te kunnen uitoefen op de situatie. ”

Wendy Vos: “Al 25 jaar zet ik mij in om mensen op een creatieve en energieke manier in beweging te brengen.”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply