Coaching is een bewustwordingsproces. Het helpt je om op een eerlijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je te zijn wie je echt bent en balans vinden in je leven. Ben je er klaar voor om realistich naar jezelf te kijken? Je zult dan ontdekken wat je werkelijke kwaliteiten zijn en wat jou inspireert. Maar ook je valkuilen onderkennen waardoor je soms vastloopt. Coaching helpt je om te groeien in jouw werkelijke kracht waaroor je resutaten zullen verbeteren.

We staan jou als coaches graag terzijde bij Personal coaching, Relatie coaching, Business coaching, Loopbaancoaching en Teamcoaching.

Wanneer coaching?

Indien je je afvraagt wanneer of waarbij we je kunnen helpen middels een coaching traject kun je denken aan het volgende:

  • Oplossen van stress, spanning, burn-out verschijnselen
  • Hulp bij veranderingen in werk, relatie, gezin
  • Life-balance
  • Verminderen van gevoelens van ontevredenheid, onbehagen, ongelukkig zijn
  • Omgaan met scheiding, overlijden, ziekte
  • Aanpakken van terugkerende ruzies, onbegrip of negeren
  • Realiseren van je idealen in werk, financiën, relaties, sport of zelfontplooiing
  • Leren mogelijkheden beter te benutten. Bijvoorbeeld door lifestyle verandering, persoonlijke groei of zingevingsvraagstukken

Aanpak

Ook in een presentatie kun en moet je soms jezelf onderscheidend te profileren. Dit kan met onze hulp middels één op één coaching, of workshops en training in kleine groepjes. De inhoud is afhankelijk van jouw coachvragen en ontwikkelpunten en vullen we in op basis van het Trittico Model.

[one_half]

Kosten?

Persoonlijk coach traject: 1 op 1

Per persoonlijk traject verzorgen we 5 coachsessies, waarin we werken aan jouw personal awareness en personal brand. Deze 5 sessies bedragen gezamenlijk € 350,- op onze werklokatie in Leiderdorp. In overleg zijn sessies op lokatie ook mogelijk.

Terugkerend coaching traject

Bij terugkerende coaching trajecten hangen de kosten af van de duur en intensiteit van het traject. Hierbij hanteren we een uurtarief op Personal & Professional Coaching van € 80,- excl. BTW

[/one_half][one_half_last]

Neem contact op

[gravityform id=”2″ description=”false”]
[/one_half_last]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply