Naast een inhoudelijk verhaal komt het vooral aan op de manier waarop jij jezelf presenteert.

Succes hangt voor een groot deel af van de manier waarop jij jezelf presenteert. Hoe zorg je dat je authentiek en krachtig overkomt, zodat je doel wordt bereikt? De praktijk wijst uit dat een inhoudelijk goed verhaal aan kracht wint door een goede presentatie.
Als je leert om jezelf op uiteenlopende wijzen te presenteren zal je merken dat je als ondernemer bijvoorbeeld meer opdrachten binnenhaalt en je bedrijf gaat groeien. Het gaat tenslotte om wat aanslaat bij je doelgroep.

In onze coaching vind je invloeden uit het theater, onderwijs en de psychologie.

Iedereen kan goed leren presenteren. Ik leer je om een sterke presentatie neer te zetten. Een die zich onderscheidt van anderen, overtuigend is en door je toehoorder onthouden wordt.

  • Gesprekstechnieken
  • Pitch
  • Houding
  • Stemgebruik
  • Persoonlijke uitstraling gebruiken, authentiek presenteren
  • Passie voor jouw Product over brengen

Aanpak

Ook in een presentatie kun en moet je soms jezelf onderscheidend te profileren. Dit kan met onze hulp middels één op één coaching, of workshops en training in kleine groepjes. De inhoud is afhankelijk van jouw coachvragen en ontwikkelpunten en vullen we in op basis van het Trittico Model.

[one_half]

Kosten?

Persoonlijk coach traject: 1 op 1

Per persoonlijk traject verzorgen we 5 coachsessies, waarin we werken aan jouw personal awareness en personal brand. Deze 5 sessies bedragen gezamenlijk € 350,- op onze werklokatie in Leiderdorp. In overleg zijn sessies op lokatie ook mogelijk.

Terugkerend coaching traject

Bij terugkerende coaching trajecten hangen de kosten af van de duur en intensiteit van het traject. Hierbij hanteren we een uurtarief op Personal & Professional Coaching van € 80,- excl. BTW

[/one_half][one_half_last]

Neem contact op

[gravityform id=”2″ description=”false”]
[/one_half_last]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply